VEELGESTELDE VRAGEN

Vind antwoord op de meestgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 1 werkdag te versturen. Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen in onze winkel in Eindhoven. 

Tijdens de opruiming kan het mogelijk zijn dat wegens drukte uw order vertraging oploopt, houd tijdens de opruiming rekening met een levertijd van 1 à 2 werkdagen.

Onderstaand een overzicht van verwachte levertijden per land.

Country Estimated Delivery Time

Nederland 1 -2 working days
Germany 2-3 working days
France 2-3 working days
Belgium 2-3 working days
Spain 3-4 working days
Italy 3-4 working days
Luxemburg 3-4 working days
Poland 3-4 working days
Sweden 3-4 working days
Austria 3-4 working days
United kingdom 3-4 working days
Rest of Europe 2-5 working days
Rest of the world 3-7 wokring days

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending binnen Nederland is v.a. €99,00 gratis, Voor lager dan €99,00 vragen wij een bijdrage van €6,95. Als uw order verzonden is ontvangt u een Track & Trace code via PostNL

Ik wil mijn bestelling ruilen of annuleren

Bij ConceptR kun je de bij ons online gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen, ingaande de dag van ontvangst. Je kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking en bijgevoegde factuur/kassabon.

Je meld je retour gemakkelijk en snel aan via ons retourportaal.

Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier niet onder), voorzien van originele etiketten en labels.

Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor je eigen rekening.

\Wij brengen geen portokosten in rekening om je order opnieuw op te sturen naar je wanneer je een artikel wenst te ruilen.

Ruilen/Retourneren in onze winkel

Producten die je in onze online shop koopt kun je ook in onze winkel in Eindhoven binnen 14 dagen ruilen en/of retourneren Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van een nieuw of vervangend artikel, of zullen samen met jou zoeken naar een passende oplossing bij een eventuele klacht.

Terugbetaling

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen wordt het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je bank- of girorekening. Indien je artikelen terugbrengt in onze winkel vragen wij je een retourformulier in te vullen. (Het is niet mogelijk het bedrag contant in de winkels te ontvangen; het door ons verschuldigde bedrag wordt binnen 10 werkdagen op je bank/girorekening, creditkaart of Paypal account gestort.)

Hoe kan ik betalen voor een bestelling?

Bij Concept R bieden we diverse handige en veilige betaalmethoden aan om jouw bestelling te voldoen.

Je kunt gebruikmaken van:

  • iDeal
  • Creditcard
  • PayPal
  • Klarna
  • Overboeking
  • Mister Cash
  • Sofort Banking

Let op: Als je kiest voor overboeking, houd er dan rekening mee dat er een extra verwerkingstijd van ongeveer 1-2 werkdagen kan zijn.

Hoe kan ik contact met Concept R opnemen?

Je kunt ons bereiken via de contact pagina, of telefonisch op 040-246 86 86.
Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel in Eindhoven

Hoe kan ik een bestelling annuleren?

Indien je je bestelling wilt annuleren, verzoeken we je zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Als de bestelling al verzonden is kunnen we deze helaas niet meer annuleren.