VERZENDEN & RETOURNEREN

Retouren?

Meld gemakkelijk en snel je retour aan via ons retourportaal.
Het enige wat je nodig hebt is je bestelnummer en je emailadres. Klik op de onderstaande link om direct naar ons retourportaal te gaan.

Meld je retour aan

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 1 werkdag te versturen. Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen in onze winkel in Eindhoven. 

Tijdens de opruiming kan het mogelijk zijn dat wegens drukte uw order vertraging oploopt, houd tijdens de opruiming rekening met een levertijd van 1 à 2 werkdagen.

Onderstaand een overzicht van verwachte levertijden per land.

Country Estimated Delivery Time
Nederland 1-2 working days
Germany 2-3 working days
France 2-3 working days
Belgium 2-3 working days
Spain 3-4 working days
Italy 3-4 working days
Luxemburg 3-4 working days
Poland 3-4 working days
Sweden 3-4 working days
Austria 3-4 working days
United kingdom 3-4 working days
Rest of Europe 2-5 working days
Rest of the world 3-7 wokring days

 

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending binnen Nederland is v.a. €99,00 gratis, Voor lager dan €99,00 vragen wij een bijdrage van €6,95. Als uw order verzonden is ontvangt u een Track & Trace code via PostNL.

Ik wil mijn bestelling ruilen of retourneren

Bij Concept R kun je de bij ons online gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen, ingaande de dag van ontvangst. Je kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking en bijgevoegde factuur/kassabon.

Je meld je retour of ruiling gemakkelijk aan via ons retourportaal.

Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier niet onder), voorzien van originele etiketten en labels.

Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor je eigen rekening.

Wij brengen geen portokosten in rekening om je order opnieuw op te sturen naar je wanneer je een artikel wenst te ruilen.

Ruilen/Retourneren in onze winkel

Producten die je in onze online shop koopt kun je ook in onze winkel in Eindhoven binnen 14 dagen ruilen en/of retourneren Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van een nieuw of vervangend artikel, of zullen samen met jou zoeken naar een passende oplossing bij een eventuele klacht.

Terugbetaling

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen wordt het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je bank- of girorekening. Indien je artikelen terugbrengt in onze winkel vragen wij je een retourformulier in te vullen. (Het is niet mogelijk het bedrag contant in de winkels te ontvangen; het door ons verschuldigde bedrag wordt binnen 10 werkdagen op je bank/girorekening, creditkaart of Paypal account gestort.)

Mijn bestelling annuleren

Indien je je bestelling wilt annuleren, verzoeken we je zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Als de bestelling al verzonden is kunnen we deze helaas niet meer annuleren.